11 Mart 2014 Salı

araban haber

Araban haber
Gaziantep Araban siyasi parti temsilcilerinin, yaklaşmakta olan 30 Mart 2014 yerel seçimleri öncesinden çalışmalarına hız verdiler.
Gaziantep Araban ilçesindeki parti temsilcileri; Türkiye genelinden 30 Mart 2014 tarihinden yapılacak olan yerel seçimler öncesinde ilçe merkezindeki cadde ve sokaklardan  seçim çalışmalarını hızlandırdılar.Gaziantep evden eve

 Yeni Büyükşehir Yasasıyla  Araban'a bağlı olan Elif Beldesi'nin toplam 48 mahallesi oldu. Siyasi parti yetkilileri de köyden mahalleye dönüşen bölgeleri ziyaret ederek, temsil ettikleri siyasi partilere destek istemektedirler.. Siyasi partilerden belediye başkanlığına aday olan kişiler,araban haber mahalle statüsüne dönüşen köylere giderek gerçekleştirecekleri projeleri yöre halkı ile paylaşıyor ve destek istemektedirler.

 Araban haber'da Farklı siyasi partilerin seçim çalışmaları ve parti bayrakları, ilçeden  renkli görüntüler oluşturmaktadır. İlçe halkı temsilcisini yeni başkanını  belirlemek için 30 Mart 2014 yerel seçimlerini bekliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder