14 Mart 2014 Cuma

ev taşımacılık gaziantep

Ev taşımacılık gaziantep
  www.gaziantep-evden-eve.com
Gaziantep evden eve Başbakan Recep Tayip Erdoğan, Gezi Parkı olaylarında, başına isabet eden gaz kapsülünün ardından kaldırıldığı hastanede hayatını   evden eve gaziantep kaybeden Berkin Elvan'ın cenaze treninde mezarına bilye atan ailesini eleştirdi. MHP ve CHP'yi terör örgütleri ile iş birliği yapmakla suçlayan Başbakan, bunların hesabını soracaklarını söyledi.ev taşımacılık gaziantep

-"KILIÇDAROĞLU HER ZAMANKİ GİBİ YALAN SÖYLÜYOR"-

Başbakan Erdoğan,   Gaziantep evden eve taşımacılık "İstanbul'da bir cenaze yaşandı. Maalesef terör örgütlerinin içine aldığı, ne yazık ki, yüzü poşulu eline sapan verilmiş, cebinde demir bilyeler, olan bir çocuk maalesef biber gazına muhatap oluyor. Polis orada yüzü Gaziantep evden eve nakliyat  poşulu elinde sapanla, demir bilyeleri savunan o Gaziantep evden eve taşıma çocuğun kaç yaşında olduğunu nereden anlayacak. Kılıçdaroğlu her zamanki gibi yalan söylüyor. Ne diyor 'Ekmek almaya giden çocuk' Gaziantep evden eve nakliye  diyor. Dürüst ol dürüst, ne alakası var. Annesi diyor ki;Gaziantep evden eve fiyatları  'Evladımın katili Başbakan' Ben evlada sevgiyi muhabbeti bilirim ama sizin evladınızın mezarına, demir bilye atışınızı pek anlamadım.Gaziantep evden eve şirketleri O demir bilyeleri niçin atıyorsun,Gaziantep evden ev firmaları  mezara neyin mesajını veriyorsun. Aynı şeyi baba söylüyor" dedi.

-"KILIÇDAROĞLU'NUN İLLEGAL CELLATLARIDIR"-

İstanbul'da Gaziantep evden eve taşımacılık fiyatları  DHKP-C terör örgütünün üslendiği saldırıda yaşamını yitiren Burak Can Karamanoğlu'nun öldürüldüğü olaya da değinen Başbakan Erdoğan, "Burak Can'ın elinde sapan yoktu, Burak Can'ın elinde silah yoktu. Sadece evinin önünde olan bu yavruyu Gaziantep evden eve taşımacılık şirketleri şehit ediyorlar ve sokakta toplanan kovan sayısı 42. Bunlar bu teröristlerle el ele iş tutuyorlar. O yavrumuzu öldürenler işte Gaziantep evden eve taşımacılık firmaları  Kılıçdaroğlu'nun gayri resmi illegal cellatlarıdır. Onun babası İstanbul Kasımpaşa'daki cenazeyi alıyor, memleketi Giresun'a götürüyor. Gençler gerilmesin diyor, Gaziantep evden eve taşımacılık fiyatları  Vatan sağ olsun diyor, acıya katlanacağım diyor. Kim gerilimden yana kim barıştan yana. Tunceli de aynı şekilde, bir polisimiz sokak olayları neticisinde 30  evden eve taşımacılık gaziantep şirketleri  yaşında, daha 8 aylık evli bu polisimiz olaylar içerisinde şehit oldu. Çevreye, dükkanlara, esnafa, zarar verdiler. MHP çıkmış bu militanları teşvik eden mesajlar veriyor. Gaziantep evden eve taşıma şirketleri  CHP zaten rant devşirmeye çalışıyor. Holding patronları hepsi el ele. Malum medya manşetlerinden adeta kan döküyor, kin fışkırtıyor, sanmayın ki bunlar bir çocuğun cenazesi için bir araya geldi. Bunlar başta, ekonomimizi, huzuru, çözüm sürecini  Gaziantep evden eve  şirketleri yıpratmak isteyenler" diye konuştu.

-"OLAYIN İÇİNDE CHP MİLLETVEKİLLERİNİN AKRABALARI VAR"-

Reyhanlı Patlamasına ilişkin açıklamalarda da bulunan Başbakan Erdoğan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Olayı emniyet veGaziantep evden eve nakliyat şirketleri  istihbarat birimlerimiz araştırdı. Patlamanın erini verenler CHP heyetini Suriye'ye zalim Eset'e götürenler çıktı. Olayın içinde CHP'ye yakın kişiler var. Olayın içinde CHP milletvekillerinin akrabaları var. Olayın içindeGaziantep evden eve nakliyat firmaları  CHP'li malum medya var. Bu CHP

bütün dünyada kanlı eylemler yapan silahlı terör örgütünü teşvik etti. Suratlarına çarptık, bir şey söylemediler. Bu silahlı Gaziantep evden eve nakliyat fiyatları  Terör örgütünün, daha hala eleştiremediler. Türkiye düşmanı Eset ile kol kola gezeceksin. Devlet düşmanı terör örgütlerine kol kanat gereceksin. Gaziantep evden eve fiyatları Milli güvenliği tehdit eden Pensilvanya'nın dizinin dibine oturacaksın, sokakları tahrik edeceksin, Alevi Sünni çatışmasını, kardeş kavgasını körükleyeceksin,Gaziantep evden eve taşıma fiyatları  hiçbir şey olmamış gibi yüzsüzce ortalıkta dolaşacaksın. Pensilvanya o MHP şimdi gitsinler de İstanbul'da katledilen Burak kardeşimizin hesabını versinler. Kendi Tunceli Gaziantep evden eve taşıma şirketleri  Milletvekillerinin attığı alçakça twetlerin hesabını versinler. Hiç merak etmeyin biz bu ülkeyi sokakta bulmadık. Bu sokak Vandallara eşlim edilmez.  ev taşımacılık gaziantep Gaziantep Kaygısız ol Gaziantep. Biz bunun hesabını 30 Mart'ta soracağız."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder