6 Şubat 2014 Perşembe

evden eve taşımacılık şirketleri gaziantep

 Gaziantep'te fuar
Gaziantep Sanayi Odası, Gaziantep  evden eve Tarım Kredi Kooperatifleri Birliği, Gaziantep Ziraat Odası, Gaziantep Ticaret Borsası, Güneydoğu Anadolu İhracatçılar Birliği ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık http://www.gaziantep-evden-eve.com İl Müdürlüğü işbirliğiyle Ortadoğu Fuar Merkezi'nde düzenlenen fuarların açılışına; Gaziantep Valisi Erdal Ata, AK Parti Milletvekili Nejat Koçer, Gaziantep'te fuar  Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü İbrahim Yılmaz, STK ve sektör temsilcileri katıldı.evden eve taşımacılık şirketleri gaziantep

Gaziantep  evden eve taşıma Sanayi Odası, Gaziantep Tarım Kredi Kooperatifleri Birliği, Gaziantep Ziraat Odası, Gaziantep Ticaret Borsası, Güneydoğu Anadolu İhracatçılar Birliği ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü işbirliğiyle Ortadoğu Fuar gaziantep evden eve nakliye Merkezi'nde düzenlenen fuarların açılışına; Gaziantep Valisi Erdal Ata, Ak Parti Milletvekili Nejat Koçer, Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü İbrahim Yılmaz, STK ve sektör temsilcileri katıldı.

Fuarın açılışında konuşan Gaziantep evden eve taşımacılık Valisi Erdal Ata, Türkiye'nin her alanda olduğu gibi tarımda da teknolojiyi yakalaması gerektiğini belirterek, "Şu dönemde fuarların önemi artmaktadır. Fuarlar büyük bir titizlikle hazırlanan son teknolojilerin sergilendiği yerlerdir. Ekonomi ve sosyal hayatın aynası Gaziantep'te fuar olduğu gibi dış ilişkiler içinde önemli bir noktadır. gaziantep evden eve şirketleri Son yıllarda ülkemizde fuarcılık konusunda önemli aşamalar kaydedilmiştir. Fuarların olumlu sonuçları her geçen gün kendini göstermektedir. Gaziantep evden eve nakliyat son yıllarda ülke ve bölgenin fuarlarına ev sahipliği yapması hepimizi mutlu ediyor" dedi.

 gaziantep evden eve nakliye  Yapılan açılış konuşmalarının ardından Vali Ata ve beraberindeki heyet kurdele keserek fuarın açılışını yaptı. Stantları ziyaret eden Vali Ata, bir traktörün sürücü koltuğuna oturarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

 Gaziantep evden eve taşımacılık firmaları Fuar kapsamında ayrıca türkücü Mahmut Tuncer'in sunumuyla en güzel buzağı yarışması düzenlendi. Jüri üyelerinin değerlendirdiği 15 buzağı içerisinde birinci olanın sahibine hediyeler gaziantep evden eve firmaları verildi.

120 firmanın stant açtığı evden eve taşımacılık şirketleri gaziantep ve 4 gün süreceği bildirilen fuarları 30 bin kişinin ziyaret etmesinin hedeflendiği bildirildi.                          http://www.gaziantep-evden-eve.com/ 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder