30 Mayıs 2014 Cuma

   gaziantep taşımacılık evden eve asansörlü 
Cumhurbaşkanı  gaziantep Abdullah Gül, oğlu Mehmet Emre evden eve taşımacılık Gül'ün mezuniyet töreni için bulunduğu Harvard Üniversitesi'nde katıldığı, "Güncel Bölgesel Konular ve Geleceğe Bakış" başlıklı panelde dinleyiciler arasında bulunan gaziantep taşımacılık evden eve asansörlü  Harvard Tıp Merkezi’nden Dr. gaziantep evden eve asansörlü taşımacılık  Emre Altındiş'in yaklaşık 3 dakika süren sert soruları ile karşılaştı.
"İNSANLAR ÖLÜRKEN NASIL UYUYORSUNUZ" SORUSU
Dr. Altındiş, cumhurbaşkanı gül  "Türkiye'de insanlar ölürken geceleri nasıl uyuyorsunuz" sorusuyla salonda buz gibi havanın esmesine yol açtı. Soruyu Türkçe soran Altındiş, gaziantep evden eve asansörlü  ısrarla sorusunun İngilizceye çevrilmesini isterken, "Türkiye’de bu soruyu sorsaydım beni tutuklarlardı." dedi.
GÜL SOĞUKKANLILIĞINI BOZMADI
Gül, soruyu soğukkanlılığını bozmadan dinlerken, Türk korumalardan, "Sen insan değilsin." sözleri yükseldi. Dr. Altındiş'in gaziantep evden eve asansörlü  sorusu salondaki 150 kadar dinleyiciye tercüme edildikten sonra Cumhurbaşkanı Gül, "Söylediğin sözler doğru değil. Bir başkası olsaydı sana bu soruyu sordurmazdı. Bu olaylar başka ülkelerde de oluyor. gaziantep evden eve asansörlü taşımacılık  Gezi parkında sağduyulu bir hareketle başlayan eylem, ilk başta doğru bir şekilde kontrol edilemeyince yasa dışı örgütler bunlara katıldı. gaziantep taşımacılık evden eve asansörlü Bunlar tabii ki çok üzücü." yanıtını verdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder