24 Nisan 2014 Perşembe

Gaziantep ev taşıma asansörlü

   Gaziantep ev taşıma
Gaziantep Evden Eve Taşımacılık Gaziantep in bölgesel gücüne ve insanlarına layık olmak, insanlarımızın takdirini kazanarak kendisine ilke edindiği Taşımacılık standartlarını yükseltmek için her türlü çaba ve gayret içindedir.   Firmamız Antalya'da Evden Eve Nakliye sektöründe profesyonel faaliyet göstermektedir. Antalya'da şehir içi ve Antalya'dan tüm Türkiye'ye şehirler arası Evden Eve Nakliyat işleriniz, deneyim sahibi ve eğitimli personelimizle özenle yapılmaktaktadır. Gaziantep ev taşıma 
  Firmamızı arayın.. eksperimiz adresinize gelerek eşyalarınızı görsün.. uygun bir değerlendirme neticesinde GAZİANTEP EVDEN EVE NAKLİYAT Nakliyat'ın kalite standardını sizin de hizmetinize sunalım.
 Beyoğlu nakliye nakliye İstiklal Caddesi asansörlü taşıma girişinde saat 19.00'da toplanan nakliyat '24 Nisan Ermeni Soykırımını Anma Platformu üyesi taşımacılık yaklaşık bin kişi,ev taşıyanlar  1915 olaylarında taşıma hayatını kaybedenler için anma etkinliği gerçekleştirdi. Olayların 99. yılında ölenleri anmak için mum yakıp, yere evden eveciler  serdikleri fotoğrafların üzerine karanfiller asansörlü taşımacılık bırakan grup üyeleri 1 gaziantep  saatlik oturma eylemi yaptı. Anma törenine, Hrant Dink'in eşi Rakel Dink, Sevag Şahin Balıkçı'nın annesi Ani ve babası Garabet gaziantep evden eve Balıkçı, yazar Oral Çalışlar, müzisyen Gaziantep ev taşıma   Ferhat Tunç ile çok sayıda kişi katıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder