21 Nisan 2014 Pazartesi

istanbul gaziantep evden eve taşımacılık

istanbul gaziantep evden eve taşımacılık
Psaki, istanbul günlük basın toplantısında, internette yer alan Ukrayna'nın doğusundaki silahlı Rusya yanlısı kişilerin aslında gerçek Rus askeri olduğuna  gaziantep evden eve nakliye dair iddialar içeren ve kişiler arasındaki benzerlikleri gösteren fotoğraflarla ilgili soruları yanıtladı.

Ukraynalıların paylaştığı gaziantep  ve birçok ABD'li yetkilinin de Twitter'da twitlediği bu fotoğrafların, Rusya ile Ukrayna'daki silahlı guruplar arasındaki bağları daha istanbul gaziantep evden eve taşımacılık  fazla ortaya koyan bir kanıt olduğunu belirten Psaki,  gaziantep evden eve taşımacılık zaten uzun süredir silahlı gruplar ile Rusya arasındaki evden eve güçlü bağları ABD olarak kendilerinin dile getirdiğini hatırlattı.

Psaki, fotoğraflar ı istanbul gaziantep evden eve nakliye  "kanıt" olarak gördükleri bu kanıya sadece fotoğraflara bakarak   gaziantep evden eve nakliyat  mı karar verdikleri yoksa arkasında başka istihbarat bilgilerinin olup olmadığına taşımacılık  yönelik soruyu ise yanıtsız bıraktı. Psaki, bu fotoğrafların kendilerinin gaziantep evden eve  de belirttiği iki taraf arasındaki bağlantıya görsel bir kanıt da sağladığını ifad istanbul gaziantep evden eve taşıma  etti.
                                                                               http://www.gaziantep-evden-eve.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder