17 Nisan 2014 Perşembe

Gaziantep evden eve hızlı nakliyat

BİR EV NASIL TAŞINIR
 Gaziantep evden eve hızlı nakliyat
İşini İyi Bilen Personel ile Gaziantep evden eve taşımacılık Konusunda uzman ve büyük titizlikle seçilmiş olan personelimiz ve çalışma alanı aşağıdaki  sıralanmıştır. Maragoz ile Gaziantep evden eve'nin Sertifikalı marangozlarımız tarafından; evinizde bulunan bütün mobilyalarınız ( Tv ünitesi, Dolap, Yatak odası takımı ve dolabı, Koltuk takımları vb..) tek tek en uygun şekilllerde demonte haline getirlip ambalajlanır. Ambalajlanan her parçanın üzerine etiket yapıştırılarak numaralandırılır. Gaziantep evden eve şiketleri Mobilyalarınız taşındığınız evde sizin istediğiniz yerlere aynı titizlikle kurulup teslim edilir.  Şunu çok iyi bilmeliyiz ki taşınma işleminde marangoz en iyisi olmalıdır. Eline her tornavida alan marangozluk yapamaz. Marangoz okadar iyi olmalıdır ki evinizde çıkabilecek her tür mobilyaya karşı hazırlıklı ve yeterli olmalıdır. Gaziantep evden eve hızlı nakliyat Güneydogu trans  Bu yüzden marangozlarımızı işe alırken büyük bir titizlikle seçmekteyiz.

 Gaziantep evden eve taşımacılık  ile Elektirikçi: Evinizde bulunan, beyaz eşya: Buzdolabı, çamaşır makinası, bulaşık makinası, fırın; avize ve elektirik aksamlarınızın bulunduğu yerden alınıp, taşındığınız yerde yerlerine monte edilerek sizlere çalışır vaziyette teslim edilme işlemini yapmaktadır. Gaziantep evden eve taşıma  Ambalaj ve Paketleme Personeli: Bütün eşyalarınızın hassasiyet ve ağırlığına göre uygun şartlar altında en iyi şekilde koruyup hijyenik koşullar altında taşınmasını sağlayan uzman kişilerden oluşmaktadır. Ambalaj için gönderilen ekibimiz sadece ambalajlama yapmakta eşyayı taşımamaktadır. Gaziantep evden eve naklityat paketleme yaparken kesinlikle gazete kağıdı kullanmamaktayız kırılacak eşyalarınız için özel tek sefetlik ambalaj kağıtları ve hava baloncuklu naylon kullanmaktayız.



 Gaziantep evden eve nakliyat Taşıma Personeli: Değerli müşterimiz şunu çok iyi bilmeliyiz ki: Bir eşyanın ambalajlanıp paketlenmesi demek o eşyanın sorunsuz bir şekilde taşınacağı anlamına gelmez. Önemli olan eşyanın nasıl ne şekilde taşınması gerektirğinin çok iyi bilinmesidir. Ev taşıma işlemi birbiri içerisine geçmiş çark sistemi gibidir. Ve taşıma personelimiz bu çar sistemindeki en önemli parçayı oluştrmaktadır.  Gaziantep evden eve hızlı nakliyat Gaziantep Güneydogu trans evden eve taşımacılık Sigorta: Taşınma işleminde oluşabilecek bütün hasarlardan firmamız sorumludur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder