18 Temmuz 2014 Cuma

CUMHURBAŞKANI ADAYI

  CUMHURBAŞKANI ADAYI
http://www.gaziantep-evden-eve.com/iletisim/inc_bizeyazin.asp
 gaziantep taşımacılık sitemizin anketine oy yağmaya devam ediyor.ÇATI adayı Ekmeleddin İnsanoğlu'nun Gaziantep ziyareti sonrası oy oranının düşmesi, evden eve nakliye buna karşın AKP'nin adayı Başkakan Recep Tayyip Erdoğan ile BDP adayı Selahattin Demirtaş'ın oy oranının yükselmesi Gaziantep evden eve nakliyat dikkat çekti.

EKMELEDDİN İHSANOĞLU'NUN ZİYARETİ

ÇATI cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun Gaziantep'teki seçim gaziantep evden eve taşımacılık çalışmalarının yansıması hayli farklı oldu. CHP Gaziantep İl Yönetiminin aday tanıtımını " cep telefonu mesajı" ile yaparak dar bir çevreye mesaj iletmesi, MHP'nin ise CHP'nin " Gölgesinde " kalması,ihsanoğlu'na yönelen nakliyeci CUMHURBAŞKANI ADAYI  oyların dengesinin bir evden ee taşımacılar anda değişmesine neden oldu.Özellikle " gelecekte aday" olmayı düşünenlerin fotoğraf karelerinde hep ön planda evden eve taşımacılık gözükmesi CHP'lilerin bile tepkisine neden oldu. İhsanoğlu'nda Erdoğan'a karşı çıkacak gaziantep evden eve taşımacılık   heyacanı bulamayanlarıde gözardı etmemek gerekir. Recep Tayyip Erdoğan 

DEMİRTAŞ BİR ANDA YÜKSELİŞE GEÇTİ

Seçim gaziantep evden eve  bildirgesini açıklayan ve Türkiye vurgusu yapan  Selahattin Demirtaş, Gaziantep'te de yükselişe geçti. Ülke ve dünya gündemine ilişkin açıklamaları her siyasi evden eve taşıma düşünceden insanlara bile " acaba" dedirtti.Gaziantephaberler.com Gaziantep evden eve nakliyat   sitesininin aldığı bilgilere göre ; 1 Ağustos'ta Gaziantep'te miting düzenleyecek olan Demirtaş'ın burada da ortaya koyacağı tavır CUMHURBAŞKANI ADAYI oyları etkileyebilecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder