14 Temmuz 2014 Pazartesi

Gaziantep evden eve taşıma fiyatları

Gaziantep evden eve taşıma fiyatları

Gaziantep'te uzun yıllardan bu yana evden eve taşıma sektörünün önde gelen firmalarından biriyiz. Deneyimli ve tecrübeli elemanlarımız ve mobilya ustalarımızla siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti vermek için 7/24 çalışmaktayız. Eşyalarınızın hasarsız en kısa sürede evden eve naklinde, depolama, ofis taşımacılığı, şehirler arası taşımacılık ve ilden ile nakliyede hizmeti vermekteyiz. Gaziantep evden eve taşıma fiyatları ögrenmek için şirketimiz Gaziantep Güneydogu trans'la irtibata geçebilirsiniz....0532 468 36 74
 Gaziantep Nakliye işi bize verildiği anda her araba için uzman 6 eleman göndermekteyiz. Marangoz, tesisat ve elektrik işleri için görevli personelimiz bu tür eşya ve elektronik aletleri söküp, yeni yerinde montaj yapmaktadır. Dinamik bir ekip çalışması ile hızlı, rekabetçi ve müşterilerimizin beklentilerini karşılayan hizmetler sunmaktır. Hedef alanımız yalnızca bulunduğumuz şehir ya da ülke değil tüm dünyadır. Global ticaret hayatında entegre bilgi teknolojimizin getirdiği olanaklarla taşımacılık sektöründe lider olma hedefimizin gerçekleşmekte olduğunu görüyoruz.
Müşteri hizmetlerinde en iyiyi sunarken, asgari maliyet, azami fayda yoluyla kalite ve karlılığı gerçekleştiren ekolojik dengelere ve toplumsal değerlere duyarlı olan çalışma ortamında çalışanların, kalıcılığını ve kesintisiz gelişimini sağlayarak büyük başarılara ulaşmalarını hedefleyen bir kurum olmak. Firmamız, uzman personeli ve en uygun araç filosu ile hizmet vermektedir. Gaziantep Evden Eve Nakliyat evden eve şehir içi ve şehirler arası yük taşımacılığında rakipsiz taşımacılık firmasıdır.


 Gaziantep evden eve taşımacılık şirketimizin hizmet alanları
 Gaziantep evden eve taşıma fiyatları
Asansörlü Taşıma
Ambalajlama
Söküm – Kurulum
Ofis Taşıma
Şehir İçi – Şehirler Arası Taşıma
Depolama
ilden ile taşımacılık
kiralık asansör hizmeti
 http://www.gaziantep-evden-eve.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder