18 Temmuz 2014 Cuma

İsrail'i Kovdular

 İsrail'i Kovdular 
http://www.gaziantep-evden-eve.com/iletisim/inc_bizeyazin.asp
 Gaziantep evden eve İsrail’in Gazze’ye kara harekatının başlamasıyla birlikte en sert tepki, taşımacılık Güney Amerika’da gaziantep evden eve fiyatları  sosyalist devlet başkanlarının iktidar olduğu evden eve Venezuela ve Şili’den geldi.

İsrail’in Gazze’ye günlerdir süren hava saldırıları Gaziantep evden eve taşımacılık ardından, dün gece Gazze’ye kara harekatı başladı. Dünya devletlerinden İsrail’e tepki yağarken, en sert teрki iki Güney Amerika İsrail'i Kovdular  ülkesinden geldi. Venezüella, İsrail   gaziantep evden eve nakliyat  Büyükelçisini sınır dışı etti, Şili ise İsrail ile bütün ticari ilişkilerini kestiğini duyurdu.

Hatırlatalım.  ev taşıma şirketleri Bu iki ülkedeki maden işçileri, SOMA'da meydana gelen maden Gazze  cişnayeti nedeniyle kendi ülkelerinde 3 gün madene inmeme kararı almışlardı.

Türkiye ise İsrail'i " şiddetle kınadı" gaziantep evden eve nakliye  ya diğer Müslüman ülkeler nerede.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan "  Gaziantep evden eve Ey Müslümanlar gaziantep evden eve nakliyat neredesiniz" diye haykırıyor? Daha önce " Şam'a 3 saatte gireriz diyen AKP Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, konu İsrail olunca taşımacılık  evden eve   " Hitleriniz artsın" demekle yetindi.İsrail'i Kovdular

İşte orada Katar, Suudi Arabistan ,  gaziantep taşımacılık Yemen, Kuveyt, Birleşik Arap Emirlikleri, Dubai...

İşte gaziantep ev nakliyesi  oradalar...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder