2 Temmuz 2014 Çarşamba

Gaziantep hızlı evden eve taşımacılık

Gaziantep hızlı evden eve taşımacılık
www.gaziantep-evden-eve.com
 Gaziantep evden eve taşımacılık Ankara-İstanbul Hızlı Tren Hattı açılışı ertelendi.Açılışı daha önce sabotajlar nedeniyle 2 kez ertelenen Ankara-İstanbul Hızlı Tren Hattı’ndaki çalışmalar tamamlandı. Hızlı trenin 5 Temmuz’da evden eve taşımacılık Başbakan Erdoğan tarafından açılışı Gaziantep evden eve bu kez de Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan’ın rahatsızlığı nedeniyle ertelendi.Gaziantep hızlı evden eve taşımacılık 

Erdoğan, 5 Temmuz’da yüksek hızlı trenle Ankara’dan Gaziantep evden eve taşımacılık  İstanbul’a gidecek ve Pendik gaziantep taşımacılık şirketleri  İstasyonu’nda bir nakliyeciler tören yapılacaktı. Ancak Erdoğan, açılışın Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan’ın rahatsızlığı nedeniyle ertelenmesini istedi.

Öte yanda Gaziantep evden eve n Başbakan Erdoğan’ın,  Gaziantep hızlı evden eve taşımacılık cuma günü, futbolda milli takımlara ev sahipliği yapacak olan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve eğitim Tesisleri’nin açılışını yapacağı öğrenildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder