2 Temmuz 2014 Çarşamba

Gaziantep taşımacılık firmaları

Gaziantep taşımacılık firmaları  http://www.gaziantep-evden-eve.com/
 Gaziantep evden eve Fransız TF1 televizyonu ve Europe 1 radyosununun Sarkozy'nin ofisinde gerçekleştirdiği ortak yayında konuşan eski  Gaziantep evden eve taşımacılık Cumhurbaşkanı, hakkındaki suçlamalara cevap verdi.
Sarkozy,  evden eve fiyatları 15 saat boyunca gözaltında tutulmasının Gaziantep taşımacılık firmaları kendisini küçük düşürmek amacıyla yapıldığını öne sürerek, "Yaşananlar karşısında son derece şoke oldum. Yargının bir kısmı siyasi olarak Gaziantep evden eve  araçsallaştırılıyor. Konuşmalarımın uzun ev taşımacılık şirketleri süredir dinlenilip sonra da gazeteciler tarafından yayımlanması normal mi?" dedi.  Kendisiyle ilgili gerçeğe uymayan bir imaj oluşturulduğunu iddia eden Sarkozy, cumhuriyet ilkelerine Gaziantep evden eve taşımacılık  ve hukuk devletine evden eve  aykırı bir fiil işlemediğini aktardı.  
Kendisiyle ilgili herhangi bir ayrıcalık istemediğinin altını çizen Sarkozy"Eğer bir hata işlediysem sonuçlarını kabullenirim. Sorumluluklarından kaçan bir insan değilim" diye Gaziantep taşımacılık firmaları Gaziantep evden eve taşımacılık konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder