8 Ocak 2014 Çarşamba

AKP Araban belediye başkan adayı

               AKP Araban belediye başkan adayı                                                  ARABAN'DA TARTIŞMALI ADAY ÖZDEMİR
      AK Parti'nin Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir ile AK Parti'nin Araban İlçe Başkanı Ali Ömeroğlu arasında 4 yıldan bu yana çekişme bulunduğundan dolayı AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer'in en zorlandığı ilçelerden birisi gaziantep evden eve taşımacılık olduğu belirtildi. AK Parti Araban ilçe başkanlığından istifa ederek aday olan Ali Ömeroğlu, anketlerde düşük çıkmasından dolayı aday yapılamazken, Araban Devlet Hastanesi Başhekimi Erdal Ekinci'nin şansı bir ara artarken, son anda AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan'ın desteğiyle tekrar Mehmet Özdemir'in gösterilmesine karar verildiği öne sürüldü.

 YAVUZELİ'NDE SAKAROĞLU'YLA YOLA DEVAM
AK Parti'nin Yavuzeli ilçesinde yine adayı Mustafa Kemal Sakaroğlu olmasına karar verilirken, CHP'nin adayı olan eski belediye başkanı Ali Sakaroğlu ve Saadet Partisi'nin adayı Mehmet Kaya olmasından dolayı büyük çekişme yaşanacağı belirtildi. Bu arada, Saadet Partisi'nin Yavuzeli adayı Mehmet Kaya'nın babasınında Büyük Karakoyunlu'da 'Şıh Mehmet Kaya' olmasından dolayı Saadet Partisi'nde çıkış yapabileceği ilçelerinden biri olduğu öne sürüldü.

10 OCAK'TA AÇIKLAMA TÖRENİ ANKARA'DA

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep'in bir Büyükşehir ve 9 ilçesinin aday tanıtımını Ankara'da 10 Ocak 2014'te yapacağı bildirildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder