15 Ocak 2014 Çarşamba

evden eve asansörlü taşımacılık gaziantep

Gaziantep'te Nakliyeciler Eylem...


Gaziantep'te, K1 belgesinde sorun yaşadıklarını iddia eden nakliyeciler eylem yaptı. evden eve gaziantep
Nakliyatçılar Sitesi'nde bir araya gelen nakliyeciler, K1 belgesi taşıyan sürücülerin problem yaşadığını öne sürerek  evden eve asansörlü taşıma tepkilerini  gaziantep'te nakliyeciler eylem yaptı dile getirdi.

Gaziantep Umum evden eve asansörlü gaziantep Nakliyatçılar Odası Başkanı Zafer Aydıngüler, gazetecilere yaptığı açıklamada, esnafın evden eve asansörlü taşımacılık gaziantep Karayolları Kanunu ile ilgili sıkıntısı olduğunu söyledi.

C2 belgesinin yurt içinde kullanıldığını ve bundan dolayı mağdur olduklarını aktaran Aydıngüler, "İstanbul'a bugün bin 800 lira gaziantep asansörlü şirketleri  maliyeti olan bir aracın ne yazık ki mağduriyetten dolayı bin 200 liraya işe gidiyor. Dolayısıyla gaziantep evden eve asnsörlü nakliyat nakliyeciler evine ekmek parası götüremeyecek hale geldi" dedi.

Nakliyecilerden gaziantep evden eve asansörlü taşımacılık Davut Evliyaoğlu ise 2003'de verilmeye başlanan K1 belgesine 18  gaziantep'te nakliyeciler eylem yaptı bin lira ödediklerini anımsattı.

Söz konusu belgesiyle yurt dışına gaziantep asansörlü firmaları çıkamadıklarını anlatan Evliyaoğlu, "Ancak yurt dışında kullanılan C2 belgesiyle yurt içinde taşımacılık yapabilabiyor. gaziantep asansörlü Bu durum haksız rekabete neden oluyor" diye konuştu.

Açıklamanın ardından grup evden eve asansörlü taşımacılık gaziantep olaysız bir şekilde dağıldı  http://www.gaziantepevdeneveasansorlu.net/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder