24 Ocak 2014 Cuma

gaziantep ev taşımacılık

Gaziantep ev taşımacılık
Ak Parti Gaziantep Milletvekili ve  Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Şahin, 2023'te dünyanın 10. büyük ekonomisi olma hedefini, engellileri görmeden başarmanın mümkün olmadığını söyledi.

Zihinsel Engelli Çocuklar Derneği (ZİHİNDER) tarafından Şehitkamil Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Zihinsel engelli çocukların aile eğitimi" konulu gaziantep evden eve panelin açılışında konaşan Şahin, zihinsel engellilere pozitif ayrımcılık uygulanması gerektiğini belirtti.

Şahin, bakınlığı döneminde bu yönde Gaziantep ev taşımacılık çalışmalar yaptığını ifade eden Şahin, engelli istihdamında ve eğitiminde pozitif ayrımcılık yapılması gerektiğini, bu yönde çok önemli işler yamalarına karşın o yönde daha çok işin yapılması gerektiğini kaydetti.

Bu konudan büyük güçlerinin sivil Gaziantep evden eve taşımacılık toplum olduğunu, sivil toplumdan, akademik dünyadan çok büyük destek aldıklarını dile getiren Şahin şunları dile getirdi:

"2023'te dünyanın 10. büyük gaziantep evden eve taşıma ekonomisi olma hedefini, engellileri görmeden başarmak mümkün değil. Orada çok büyük bir güç var. Bunun için mutlaka eğitilmesi lazım. Sağlıkta fırsat eşitliğinden istifade edip,  sağlık ihtiyaçlarının giderilmesi lazım. Hukuk devletinde öncelikle yasalarımızın bir engellinin ihtiyaçlarını giderecek şekilde yapılandırılması lazım.  gaziantep evden eve nakliyat Yasalarla beraber yaşama dokunmak çok önemli.  gaziantep evden eve şirketleri Özellikle engelli kardeşlerimizin eğitimde, sağlıkta, istihdamda ve erişilebilirlikte çok önemli beklentilerinin olduğunu gördük.

 Korumalı iş yerlerini daha da güçlendirecek ve yerel kalkınmada gücümüzü birleştirecek yeni bir dönem yaşayacağız Allah'ın izniyle.  gaziantep evden eve firmaları Şehirlerin, alt yapının, üst yapının buna göre dizayn edilmesi lazım. Toplu taşımanın buna göre dizayn edilmesi lazım. Bu konuda Allah nasip ederse, halkımızın teveccühü olursa, bizim şehirde uğraşmamız gereken  en önemli işlerden bir tanesi de bu. Kaldırımlar, alt yapı, gaziantep evden eve taşımacılık  üst yapı, toplu taşıma, herşey engellinin yaşamını Gaziantep ev taşımacılık kolaylaştıracak şekilde olması gerekiyor."

Konuşmaların ardından uzmanlar, zihinsel engelli çocukların ailelerine yönelik eğitim paneli düzenlendi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder