3 Ocak 2014 Cuma

gaziantep evden eve taşıma


HARİS, GSO da Konukoğlu ile görüştü 

GAZİANTEP - Eski Bosna-Hersek Cumhurbaşkanı Haris Siladjdzic, Gaziantep Sanayi Odası'nı (GSO) ziyaret ederek, evden eve Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu ile görüştü.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren GSO Başkanı Konukoğlu, kentin sanayisi ve ekonomisi hakkında bilgi verdi. Gaziantep’in yaşayan en eski yerleşim merkezlerinden birisi olduğunu, sanayi ve ticaret hayatının 6 bin yıllık geçmişe gaziantep  evden eve taşıma  dayandığını belirten Konukoğlu, bugün Gaziantep’in cazibe merkezi konumuna ulaştığına, Türkiye’den daha hızlı büyüdüğüne dikkati çekti.
Konukoğlu, "Özellikle son 20 yılda ticaretimiz iki katı canlandı. Antepli ticaret adamlarının özelliklerinden birisi de kıskanç olmamalarıdır. gaziantep nakliya fiyatları Gaziantepli işadamlarının yalnızca kendileri için değil aynı zamanda arkadaşları için de iş bağlayabilmeleri çok önemlidir. Bu yüzden Gaziantep sanayisi sürekli olarak gelişmektedir." diye konuştu.

Gaziantep’te bir devlet üniversitesi ve iki vakıf üniversitesi bulunduğunu hatırlatan Adil Konukoğlu, Gaziantep Üniversitesi, Zirve Üniversitesi  gaziantep evden eve firmaları ve Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nin ortak çalışmalar gerçekleştirdiğini, aralarındaki işbirliğinin takdire şayan olduğunu kaydetti.

Eski Bosna-Hersek Cumhurbaşkanı Haris Siladjdzic ise Gaziantep ziyaretlerinden bahsetti, dün de Şanlıurfa’ya gittiğini belirtti.
Siladjdzic, "Genel olarak Türkiye denildiği zaman akla her zaman İstanbul, Ankara gibi büyükşehirler geldiği için ben buraya geldiğimde o kadar mutlu insanlarla karşılaşmayı hiç düşünmemiştim. Bu yüzden çok şaşırdım ve mutlu oldum. gaziantep evden eve taşımacılık  Bu program sayesinde, özellikle de Prof. Dr. Edibe Sözen sayesinde burada olduğum için minnetlerimi sunmak isterim.’’ sözlerine yer verdi.

Konuşmaların ardından Konukoğlu, eski Cumhurbaşkanı Haris Siladjdzic’e yöresel bakır işlemeli kahvedanlık hediye etti.
Ziyarette, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özdemir ile AK Parti Merkezi Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Hasan Kalyoncu  gaziantep nakliya fiyatları  Üniversitesi Rektör Danışmanı Prof. Dr. Edibe Sözen de hazır bulundu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder