16 Ocak 2014 Perşembe

gaziantep'te evden eve nakliyatcılar

 Gaziantep Mobilya Fuarı


Gaziantep'te Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık konu ile ilgili yaptığı açıklamada Mobilya, Dekorasyon, Orman Ürünleri ve Mobilya Aksesuarları Fuarının (MOBEF) evden eve nakliyatcılar Gaziantep’in, hitap ettiği pazarlar, coğrafi konumu ve mobilya sektöründeki potansiyelinin bu fuarın başarısında kilit rol oynayacağını dile getirerek,  mobilya sektöründeki gizli potansiyelini gözler önüne çıkaracağını vurguladı.

Bartık fuar hazırlıkları gaziantep'te evden eve nakliyatcılar  ile ilgili şu bilgileri verdi : “Oda olarak şehrin ve üyelerimizin hizmetine sunduğumuz projelerden biri olan Gaziantep evden eve Sektör Fuarları Projemiz kapsamında gaziantep mobilya fuarı düzenleyeceğimiz MOBEF için çalışmalarımıza start verdik. Bu fuarın organizasyonunda birlikte çalışacağımız Erexpo Fuar şirketi ile protokolümüzü imzaladık. Mobilya sektörüne yönelik Gaziantep evden eve taşımacılık ’teki ilk ihtisas fuarı olan MOBEF’in ulusal ve uluslararası arenadaki tanıtım çalışmaları devam etmekte. 19-23 Kasım 2014 tarihleri arasında Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi’nde kapılarını açacak olan fuar Türk gaziantep evden eve fiyatları Mobilya sektörünün önemli fuarlarından biri olacak.”

 Hedef üçlü konsept oluşturmak

İleriki yıllarda MOBEF’i sinerji gaziantep evden eve şirketleri yaratacak sektörleri de içine alan güçlü bir yapıya kavuşturmayı hedeflediklerini belirten Eyüp Bartık, “Türk mobilya sektörünün 2013 ihracat pazarını incelediğimizde gaziantep evden eve nakliyat başta Irak olmak üzere Ortadoğu ülkelerinin yoğunluğu dikkat çekmekte. Gaziantep, sınıra olan gaziantep evden eve taşımacılık yakınlığı ve komşu ülkelerle olan yakın ilişkileri dolayısıyla cazibe merkezi olma özelliğini her geçen yıl geliştirmekte. Gerek 2 milyona yaklaşan nüfusu, gerek kişi başına düşen geliri, gerekse güçlü sanayisi ile Gaziantep mobilya fuarı, katılımcılarına önemli bir pazar yaratacaktır. İleriki yıllarda mobilya sektörü ile aynı konsepte bulunan halı sektörü gaziantep'te evden eve nakliyatcılar birbirine sinerji katacak, söz konusu sektörlere tamamlayıcı nitelikte olan ev tekstili de eklenerek üçlü bir konsept oluşturmayı hedefliyoruz” diye konuştu.                                                                                                                             http://www.gaziantep-evden-eve.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder